• slider01b.jpg
  • slider03b.jpg
  • slider04b.jpg
  • slider05c.jpg

Bemutatkozás

 

Tisztelt érdeklődő!

ingatlan-targyalasMost bemutatjuk Önnek az Euroline Ingatlan Zrt. történetét, munkatársait és speciális szolgáltatásait végző partnereit.

Az Euroline Ingatlan Zrt. 2012-ben jött létre több külföldön és belföldön tevékenykedő ingatlan befektető, hitelező, szakjogász, ingatlan piaci szakértő, ügyvéd és ingatlanközvetítésben profi szinten lévő szakemberek által.

A cég még fiatal, de a munkatársai több tíz év belföldi és külföldi ingatlan tapasztalattal rendelkeznek, így az "ingatlanozás" minden fortélyát és buktatóját már ismerik. A vállalkozás mindenféle módon (ismertség, bevétel, szakértelem) exponenciálisan fejlődik, és igyekszik ezt az ütemet tartani a jövőre nézve is.

Amit rólunk tudnia kell, hogy a kitűnő munkamorál, a tökéletes kivitelezés és folyamatos agilis ötletek mellett az Euroline Ingatlan Zrt. igen tőke erős cég és alapvetően minőségi lakásokat, szobákat nyújt az albérletpiacon igényes bérlők számára. 

 

A cég főbb munkatársai és partnerei:

Árendás János - vezérigazgató
Martin Zsolt - meghatalmazott képviselő, ingatlan referens
Mérő György - Syntax Könyvelő Iroda
Varga István - webmester, weboldal fejlesztő, rendszergazda  

Az iroda

targyaloAz Euroline Ingatlan Zrt. székhelye a 1062, Budapest, Váci út 1-3. "C." toronyház 6. emeletén található meg a Westend City Center irodaházban a Dr. Német Zoltán ügyvédi irodában. Így tehát egyszerre tud beszélni a cég munkatársaival, a vezérigazgatóval és több ügyvéddel is, ami nagyban megkönnyíti az ingatlan menedzsmentet. Több luxus szinten berendezett tárgyaló teremmel állunk az ügyfelek rendelkezésére egy kellemes, de maximálisan diszkrét környezetben.

.

A Westend City Center irodaházban a Váci úton a Hilton szálloda és az Oberbank között talál meg minket a "C" toronyházban, ahol az aulába belépve egy recepciós kíséri fel Önt hozzánk a 6. emeletre. 

.

Az üzleti titkok kiszivárgása ellen titoktartási felelősségvállalási nyilatkozattal akadályozzuk meg az ügyfél és az iroda fontos és másra nem tartozó információinak kiszivárgását, amire maximális garanciát vállalunk.

Kérdése van? Küldjön üzenetet!

Segíthetünk Önnek?

 http://eurolineingatlanzrt.com/images/modules/icons/icon-phone.pngTELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Mobil: +36 20 56 18 222

 

Elérhetőségeink

  CÍMÜNK: H -1062, Budapest, Váci út 1-3.
 Westend Offices, C torony 6. em.