Szolgáltatásaink.

 

..

zold pipa Ingatlan bérbeadás és üzemeltetés

.

ingatlan-uzemeltetes​Cégünk nagyobb saját ingatlan állománnyal rendelkezik, amelyet már igen rég óta kollégáink kezelnek. Ezek és egyéb elvállalt munkáink alapján rengeteg olyan tapasztalatunk van, amelyet más ingatlankezelő, ingatan közvetítő cég, vagy mint tulajdonos nem is sejt. Az ingatlan bérbeadás, és üzemeltetés egy sokrétű dolog, amely esetében sok minden szükségeltetik ahhoz, hogy mind a tulajdonos, mind pedig az ügyfél, vagy bérlő megfelelő komfortérzetben maradjon.

.

Kollégáinknak szinte már nem lehet újat mutatni, ezért nincs olyan fellépő probléma, vagy speciális kérés, amit ne tudnánk teljesíteni.

 .

 

 

zold pipa Kisebb ingatlan felújítás, átalakítás, karbantartási munkálatok, ingatlan ellenőrzés

.

Sokan a karbantartási munkálatokra nem is gondolnak. Köztudott tény, hogy a bérlők nem szeretnek vigyázni a bérlemény állapotára akármennyire is jó természetű bérlőket sikerült kiválogatnunk.

Az Euroline Ingatlan Zrt. mindenféle olyan felújítási, helyreállítási, átalakítási és egyéb speciális igényeket is ki tud elégíteni, illetve egyéb hasznos ötleteket adni, amit más cégek nem tudnak megoldani.

lakasfelujitasA bérlemény tulajdonosnak történő visszaadásakor is (birtokba adás) bizony sok minden negatívummal találkozhatnak és sok hibát, kárt el tudnak rejteni a bérlők, ha nem nézzük át tüzetesen az ingatlant. Ezeket a károkat helyre kell állítani, a szükséges felújításokat meg kell csinálni, esetleg az amortizálódott bútorokat, gépeket, értéktárgyakat ki kell cserélni, meg kell javítani.

Cégünk abban hisz, és mindenki számára azt javasolja, hogy tökéletes esztétikai és műszaki állapotban adja át az ingatlant a bérlő részére, és ugyanezt elvárja a visszaadásakor is.

Ez esetben sokszor elég nagy konfliktusok szoktak kerekedni, veszekedések, fenyegetések, amit szintén a helyénvaló módszerekkel és határozott, de törvényszerű eszközökkel kezelni kell. Az ingatlanokat célszerű a tapasztalatok alapján fejleszteni, átalakítani és olyan megoldásokkal ellátni, amelynél egyre kisebb az esély arra, hogy a bérlő kárt tudjon okozni. Erre egy jó példa a fal összekarcolása, foltosodása, amelyet az egész helyiség újrafestésével szoktak helyrehozni. Ez persze a bérlőt irritálja, hogy az ő pénzéből van az adott helység újra festve, felújítva.  Az Euroline Ingatlan Zrt. több megoldást is talált, ezen problémák kiküszöbölésére, és a bérlő-üzemeltető részéről a konfliktusok elkerülésére.

A személyi kapcsolati referenseink a bérlőkkel folyamatosan jó - közel baráti - viszonyt ápolnak, amely hatására minden apró mozzanatát tudjuk a bérlőnek, és jobban megismerjük a jellemét, anyagi helyzetét és stabilitását, probléma tűrő képességét. Szinte mindenki alábecsüli a személyes kapcsolattartás fontosságát, viszont az Euroline Ingatlan Zrt. referensei erre maximálisan odafigyelnek.

 

.

zold pipa Ügyvédi, könyvelési, bérszámfejtési és földhivatali szolgáltatások

.

ugyvedi-szolgaltatasokCégünk több ügyvédi irodával partneri viszonyban áll, amely azt jelenti, hogy VIP ügyfélként cégünk óriási előnyöket élvez mind árban, mind pedig hozzáállásban, rugalmasságban.

Több ingatlanpiaci szakértő, ingatlan szakjogász, befektetői tanácsadó és ingatlanokra, cégekre specializálódott ügyvéd segít a különféle szolgáltatások területén, mint az ingatlan vásárlás eladás, cégalapítás-módosítás-törlés, befektetői portfóliókezelés- tanácsadás, közjegyzői szolgáltatások, könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatások, földhivatali eljárások és egyéb különleges és speciális ügyintézés, különböző hatóságok előtti teljes képviselet, esetleg védelem, és komplex ügyvédi szolgáltatás az élet minden területéről. Az Euroline Ingatlan Zrt. székhelyén található meg fizikálisan a Német Zoltán ügyvédi iroda is, így egy kalapban Ön mindent megkap, ha eljön hozzánk a Westend irodaházba.

 .

 

.

 

zold pipa Bérleti szerződések menedzselése

.

Az ingatlan bérbeadás során az egyik szinte legfontosabb, hogy a tulajdonost komplexen védő bérleti szerződést készítsünk az egyedi igények alapján. Egy internetről letöltött 2-3 oldalas sablon nem lesz jó Önnek, hiszen ezekben semmi olyan fontos dolog nincs benne, ami a tulajdonost és annak értékeit védi.

 

berleti-szerzodesA legnagyobb hiba amit elkövetnek az ingatlan kezelő cégek, illetve tapasztalatlan tulajdonosok, hogy egyszerűbb szerződéseket használnak, ahol semmilyen lényeges dolgokra nem térnek ki.

Az Euroline Ingatlan Zrt. nagyságrendileg 15 oldalas szerződéseket és annak kiegészítő mellékleteit készíti el a tulajdonos számára egy egyeztetést követően, ahol a tulajdonos maximálisan biztos lehet abban, hogy egyetlen egy momentum sem maradt ki, illetve minden eshetőség le van fektetve papíron. A több éves tapasztalatunknak köszönhetően ezen szerződés folyamatosan bővül a negatív tapasztalataink és az emberi találékonyság sokszínűsége miatt, így bátran állítható, hogy nincs még egy olyan ingatlan bérbeadó és ingatlan management cég, aki ilyen magas szintű és mindent átfogó bérleti szerződést tud Önnek készíteni.

A bérleti szerződést természetesen van lehetősége irodánkban is aláírnia a bérlőkkel korrekt és nyugodt körülmények között ügyvédek és egyéb tanácsadók segítségével, esetleg közjegyzői jóváhagyással, ami szintén az épületben megtalálható. Nálunk minden megoldható, és készséggel állunk rendelkezésére.

 

 .

.

 

zold pipa Komplex kezelés

.

Az Euroline Ingatlan Zrt-től minden olyan szolgáltatást magas színvonalon megkap amire csak szüksége lehet. Amennyiben igényli saját arculatot tervezünk, és akár weboldalt is készítünk Önnek, és megtervezzük marketing irányvonalát is.

ingatlan-kezeles-eurolineEzen felül több befektetővel együttesen és pénzpiaci tanácsadónkkal párhuzamosan befektetési portfólióját is elkészítjük és menedzseljük, amennyiben Ön szükségét érzi. Megtanítjuk arra, hogy miként tudja kiadni ingatlanját 25-50%-kal drágábban, mint az átlag piaci áron hirdető ingatlan tulajdonosok, vagy ingatlan közvetítők.

Számunkra nem csak egy egyszeri találkozót és pénzbevételt jelent az ügyfél, hanem egy folyamatos kommunikációt, tanácsadást, segítséget és reális tapasztalatokkal rendelkező kollégáinktól egy tanítást, ami ezen szakmával kapcsolatos, vagy jelentősen összefügg vele.

 

Mi nem foglalkozunk "sorozat ingatlan management"-el mint a legtöbb ingatlankezelő cég, ahol azt hirdetik hány százezer négyzetmétert kezelnek, hanem a kevesebb több elvét használva minőségi, tökéletes munkával folyamatos fejlődést érünk el azoknál a cégeknél, akik megkeresnek minket.

Kérdése van? Küldjön üzenetet!

Segíthetünk Önnek?

 http://eurolineingatlanzrt.com/images/modules/icons/icon-phone.pngTELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Mobil: +36 20 56 18 222

 

Elérhetőségeink

  CÍMÜNK: H -1062, Budapest, Váci út 1-3.
 Westend Offices, C torony 6. em.